Internetes távoktatásra (e-learning) bármikor jelentkezhet !!!
   
Tisztelt tanfolyam hallgatók !
 
Az alábbiakban változatlan formában közzéteszem a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont [KAV] 2020.03.018-án kelt közleményét:
 
  A koronavírus terjedésének megelőzése, az emberi egészség védelme érdekében, a járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekkel összhangban az Innovációs és Technológiai Minisztérium és KAV Nonprofit Kft.2020. március 19-től visszavonásig felfüggeszti a járművezetők és közlekedési szakemberek vizsgáit, alkalmassági vizsgálatait és utánképzéseit.
 A befizetett vizsgadíjat senki sem veszíti el, minden érintett a vészhelyzet elhárítását követően díjmentesen vehet  majd részt a most lemondott vizsgákon.
A felhalmozódó ügyhátralék gyors ledolgozása érdekében a tervek szerint hivatali időn túli és hétvégi időpontokat  is biztosít majd ügyfelei számára. További tájékoztatás a http://kavk.hu weboldalon.
 
A képzésre jelentkezni szándékozók számára jelzem, hogy az elrendelt szünet csak a vizsgáztatásra vonatkozik elméleti oktatás végzését  nem érinti az továbbra is folyamatosan fennakadás nélkül folytatódik! Tisztelettel várom jelentkezését az elméleti tanfolyamra mert a kialakult helyzetben ez az egyetlen  (e-learning) engedélyezett oktatási forma!
jelentkezés itt !!
 
Fényes Tamás iskolavezető
 


               


A járművezető képzéssel mint szakmával 1987-ben kötöttem közelebbi ismeretséget, ekkor szereztemelméleti és gyakorlati oktatói, később 1992-ben pedig iskolavezetői képesítést. Több vállalkozási formában1995-től egyéni vállalkozóként (saját iskolaként) veszek részt a közúti járművezetők képzésében. Ez idő alatt elsősorban a nagykátai járáshoz tartozó községek lakossága körében több ezren vettek részt a tanfolyamokon és tettek sikeres vizsgát a segítségemmel a különböző kategóriákban. Saját tulajdonú képzési központtal (telephellyel) rendelkezem melyben korszerű informatikai eszközökkel felszerelt elméleti oktatóterem és ügyfélfogadó valamint tanpálya biztosítja a magas színvonalú képzést, a sikeres vizsga felkészülést. A gyakorlati oktatásban is híve vagyok a kor fejlettségi színvonalán álló modern új járműveknek, melyet mi sem bizonyít jobban, mint 1995 óta csak újonnan üzembe állított járművekkel oktatok. A webjogsi hálózat szerződött partnere vagyok a térségben  sikeresen és széleskörűen alkalmazom a legújabb és legmodernebb elméleti internetes távoktatási formát az "e-learning-et". A gyakorlati oktatásban is igyekszem alkalmazkodni a tanulóim igényeihez, szükség esetén hétvégi oktatást is vállalok, iskolám weboldalaim pedig igyekszem megosztani azokat az információkat  tudnivalókat melyeket a képzésben résztvevő vagy részt venni szándékozó hallgatónak ismernie kell.
Reményeim szerint Önt is hamarosan iskolám tanítványaként tudhatom !!
Fényes Tamás iskolavezető
 

 

355510 BEMUTATKOZÁS

Webdesign