Tantermi képzés indul: 2016. március. 04-én. 18.oo órakor !! E-learning képzésre bármikor jelentkezhet !!

A 24/2005 GKM rendelet 2012-től kétféle elméleti képzés választását teszi lehetővé:

               TANTERMI KÉPZÉS (hagyományos személyes találkozáson alapuló)

               E-LEARNING KÉPZÉS  (internetes távoktatás)

          Mindkét képzési formára jelentkezést akkor tudja elvégezni ha először az oldalon   regisztrál   majd ezután tud eljutni az adatok bevitelének oldalára, az új jelentkezési lap kitöltése menüpont alatt.

Tantermi képzés választása esetén a jelentkezési lap kitöltése történhet írásos  formában az első  elméleti oktatás kezdetén, de természetesen elvégezhető elektronikus formában is. Ennek előnye, hogy a tanulónak papír alapú dokumentum kiállítására nincs szüksége mert a bevitt adatokból az iskola a nyomtatott változatot elkészíti.

E-learning formában történő elméleti felkészülés esetén mindenképpen javasolt az elektronikus kitöltési formula mert a képző szerv és a tanuló személyes találkozása itt nem szükséges. Ha ez megtörtént iskola  elkészíti a tanuló elektronikus jelentkezését az e-learning képzést országosan egyedüli engedéllyel folytató "e-du" autósiskolához.  Ezután az "e-du"-tól megkapott jelszóval, a tanuló beléphet a távoktatási rendszerbe megkezdhati a tananyag elsajátítását. Itt tudhat meg többet az e-learningről. Természetesen az iskola minden segítséget megad az adminisztráció elvégzésében kérésre a tanuló helyett elvégzi.

Az elektronikus jelentkezési lap kitöltése, szükséges adatok felvitele egyszerű felhasználó barát módon lett kialakítva,  semmilyen különleges informatikai ismeretek vagy számítástechnikai tudás meglétét nem igényli.

Ha mégis segítségre szorul kérem keressen a 06 20/958-6620 számon vagy fenyest@upcmail.hu e-mail címen.

Fényes Tamás iskolavezető

341522 Képzés

Webdesign